Blog: Eindejaarslijstjes

Door Rein Korthals Altes

De decembermaand staat weer voor de deur. Traditioneel de tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar. Wat heeft het ons allemaal gebracht? Vaak wordt het samengevat in eindejaarslijstjes: de beste films, de top 2000, de politieke- en sportieve hoogtepunten (dit jaar ook zeker de dieptepunten), alles passeert in de laatste maand nog éénmaal de revue.

Niks mis mee, hartstikke leuk zelfs. Ook bij Business Open vragen we onze leden tijdens de laatste bijeenkomst voor de kerst terug te blikken en hun (zakelijke) hoogtepunten van het afgelopen jaar te noemen. En natuurlijk hopen we dan dat ons netwerk daaraan heeft bij gedragen. Maar 2017 staat alweer bijna voor de deur en ondernemen is vooruit zien. Dus daarom hierbij mijn lijstje met de 10 punten die ik graag in 2017 wil bereiken.

1. De drie noordelijke provincies bedienen met ons concept.

2. Een nog hogere opkomst bij onze evenementen realiseren.

3. Het gebruik van Speakap, ons online communicatieplatform, stimuleren zodat minimaal 50% van onze leden daar effectief gebruik van maakt.

4. Een app ontwikkelen die de greenfeekaarten vervangt.

5. Minimaal 5 lunchclubs openen.

6. Eerste Business Open club over de grens.

7. Een e-learning programma om effectiever te leren netwerken voor onze leden.

8. Meer tijd vrij maken om te golfen (persoonlijk doel).

9. Professionalisering van de in- en externe communicatie.

10. De fantastische sfeer die bij alle Business Open clubs heerst behouden.

Benieuwd hoeveel van deze zaken ook volgend jaar op mijn eindejaarslijstje zullen prijken als het gaat om de behaalde successen in 2017. Heb jij je lijstje voor volgend jaar al klaar?