Business Open breidt uit met Duurzame Business Open clubs

De succesvolle lancering van de eerste Duurzame Business Open club in Utrecht is een feit en Business Open heeft twee nieuwe Regio Directeuren aangesteld.

Roy Sijgers van Green Badger Mindset en Sales is initiatiefnemer van Business Open Duurzaam Utrecht. Roy gaat met zijn compagnon Edo Boonstra Business Open Duurzaam uitbreiden. In Gelderland staat de eerste Business Open Duurzaam club gepland in Ede/Wageningen en in Utrecht start Business Open Duurzaam Utrecht II bij de Utrechtse Golfclub Amelisweerd op woensdag 16 oktober.

 

Marlies Raaijmakers van De Leadsmakelaar is een verbindende ondernemer en ervaren netwerker. Marlies gaat twee Business Open Duurzaam clubs opzetten in Noord-Brabant. Business Open Duurzaam Breda start bij Landgoed Bergvliet op vrijdag 4 oktober en Business Open Duurzaam Tilburg start bij Prise d’eau Golf op vrijdag 11 oktober.

 

 

Business Open Duurzaam

 

Deze clubs zijn gericht op ondernemers die zich inzetten voor verduurzaming. Niet vanuit de hype, maar vanuit je hart!

 

"Netwerken bij ons is van nature al duurzaam, omdat het draait om het opbouwen van langdurige relaties met een win-win karakter" aldus Rein Korthals Altes. "Het is mooi om een vliegwiel te bieden aan geëngageerde ondernemers. Een plek waar ze elkaar regelmatig kunnen treffen en zakelijk versterken met hun netwerk en kennis."

 

Kennismaken?

 

Binnen elke club is er één plek per branche. Ben jij een gedreven duurzame ondernemer die niet alleen aan zijn eigen succes denkt, maar ook aan een betere wereld?

 

Dan ben je van harte welkom!

Meld je hier aan. Wil je zelf aan de wieg staan van een duurzame club? Dan kun je hier meer informatie vinden.